All for Joomla All for Webmasters
 

ул. Гоце Делчев 57,

6250, Кичево.

 

+389 (045) 226 780

Јавете се

.......

ГРАДЕЖНИ МАТЕРЈАЛИ

    Суви малтери:
- Основни малтери на база од цемент, вар и  гипс;
- Лепила за EPS, XPS и камена волна;
- Лепила за мермери и плочки;
- Фугирни и глет маси.
    Renova, Knauf.

proiz1  proiz2 


•    Систем сува градба:    
- Градежни плочи, профили, монтажен прибор, изолација, пвц и алуминска ламерија и дрвена конструкција.
  Knauf, Knauf isolation.
proiz3   


•    Лесни цементни блокови  и аквапанел плочи
   Silcapor, Ytong, Tracon, Knauf.

proiz4 proiz5 proiz5 1


                                                                                                        
•    Хидроизолација за внатре и надвор:
- Еднокомпонентни и двокомпонентни хидроизолации, ладен бетомен и битулит, битуменски кондор ролни, терапласт, геотекстилија, флахендихт премаз и флахендихт лента за купатила, тераси и базенти.
    Fragmat, Renova, Knauf, Masterplast, Ading.

proiz6  proiz7  proiz8  proiz10 proiz9

                                                                        

•    Фасадна Термоизолација:
- EPS стиропол, XPS стиродур, графитен неопор;
- Камена волна, минерална волна;
- Стаклени мрежи, лајсни, типли.
    Technical Textiles, Termopor, Fragmat, Sat Styro, Pevalit, Masterplast.  

proiz11  proiz14   proiz13

 

 

proiz12

proiz15 proiz16    

 
•    Бои, завршни малтери и премази:
- Тифгрунд, прајмер, бетонконтакт, силикатен и сликонски абриб, декоративен малтер,  поликолор и фасадекс.
    Renova, Huma, Knauf, Baumit, Bekoteks, Bekament.

        proiz17


•    Подови:
- Самонивелирачка маса, сув естрих, специјален стиропол за подно греење со жлебови, стиропол, стиродур, фолија за парно греење, дилатациона трака, уље за подно греење, стаклени влакна.
    Fragmat, Termopor, Sat Styro, Masterplast, Würth.

      proiz18           

•    Завршно обложување на подови:
- Патос, ламинат, трослојен паркет, филц и лепила
    Hasslacher, Egger, Santos, Masterplast.

    proiz19         


•    Кровови и подкровје:
- Летви, OSB плочи, паропропусни кровни фолии, минерална волна со и без алуминска фолија
    Egger, Masterplast, Würth, Izocam, Ursa.

 proiz20       

•    Интериер и Декорации
- Стирополни лајсни, 3Д панели, Декоративни малтери, глет маси и премази, Клинео акустични плочи, компјутерско тонирање на бои
    Bovelacci, Bekoteks, Knauf.

        proiz21

•    Градежна хемија, рачен и машински алат
- Силикони, Пурпени, Пу лепак за стиропол, Лепила, Дихт маси, шмиргли, изолир траки, фолии, најлон, штрафарска роба...
    Würth, Beorol, Tytan, Tikkurila, Schuller, Verto, Topex, Gebol, Kubala, Den Braven.

        proiz22


ПРОИЗВОДСТВО И УСЛУГИ

•    Комплетна изведба на сите градежно – занатски работи по систем клуч на рака на јавни и индивидуални објекти.
•    Завршен производствен процес и пакување на градежни материјали со наше лого и бренд.

 proiz23 proiz24   
proiz25    
.......