All for Joomla All for Webmasters

ul. Goce Delcev 57,

6250, Kicevo.

+389 (045) 226 780

Call us

Mirë se vini në EURO FIX Kërçovë +389 45 226 780 | +389 70 382 424 Na telefononi

Rreth nesh

SHPK Euro Fix është themeluar në fund të vitit 2001. Që nga fillimi bashkëpunon me prodhues të njohur nga ....

Produktet dhe Shërbimet

MATERIALE NDËRTIMORE • Llaçe të thata: - Llaçe themelore në bazë çimentoje, gëlqere dhe llaçi;

Importuesit dhe shpërndarësit

Importuesit dhe shpërndarësit nga vendi dhe jashtë vendit....

Sherbim i shpejte

Euro Fix Kicevo
+389 (045) 226 780

Puna ekipore

Euro Fix Kicevo
+389 (045) 226 780

Sinonim për Cilësinë

Euro Fix Kicevo
+389 (045) 226 780

EURO FIX

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image
SHPK Euro Fix është themeluar në fund të vitit 2001.  Që nga fillimi bashkëpunon me prodhues të njohur nga vendi dhe rajoni si: Turqia, Greqia, Gjermania, Serbia dhe Kosova.
Veprimtaria kryesore e kompanisë është import-eksporti, distribuimi dhe tregtia me materiale ndërtimore me shumicë dhe pakicë; përzierje dhe tonim kompjuterik i abribit, fasadeksit dhe polikollorit; kryerje komplete e të gjithë punëve përfundimtare në ndërtimtari sipas parimit çelës në  dorë. Çdo vit përpiqemi të jemi më inovativ duke u ofruar klientëve tanë produkte dhe shërbime të reja që janë në përputhje me standardet më të reja botërore. Me angazhimin e vet, Euro-fix ka fituar besimin e shumë blerësve, prandaj sot është krenar për statusin e vet në fushën e tregtisë me materiale ndërtimore. Lista e partnerëve është mjaft e gjerë, kështu që mundemi t'i përgjigjemi çdo sfide në treg në mënyrën më të mirë të mundshme. Kënaqësia e klientit do të jetë qëllimi ynë kryesor edhe në periudhën e ardhshme. Jemi të pozicionuar në dy lokacione: zona qendrore e qytetit dhe zona industriale Ivanidoll 2, me një sipërfaqe prej 5000 m2, nga e cila është e mbuluar një depo biznesi prej 2400 m2.

Regjistrohu për njoftime për promovime dhe ulje