All for Joomla All for Webmasters
 

ул. Гоце Делчев 57,

6250, Кичево.

 

+389 (045) 226 780

Јавете се

Добредојдовте во ЕУРО ФИКС Кичево +389 45 226 780 | +389 70 382 424 Јавете се

За нас

ДООЕЛ Еуро Фикс е основана кон крајот на 2001 година. Уште од самиот почеток соработува со реномирани производители ....

Производи и Услуги

ГРАДЕЖНИ МАТЕРЈАЛИ • Суви малтери: - Основни малтери на база од цемент, вар и гипс;

Увозници и дистрибутери

Ув озници и дистрибутери од земјава и странство....

Брза Услуга

Еуро Фих Кичево
+389 (045) 226 780

Тимска Работа

Еуро Фих Кичево
+389 (045) 226 780

Синоним за Квалитет

Еуро Фих Кичево
+389 (045) 226 780

ЕУРО ФИКС

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image
ДООЕЛ Еуро Фикс е основана кон крајот на 2001 година. Уште од самиот почеток  соработува со реномирани производители од Земјата и регионот како Турција, Грција, Германија, Србија и Косово.и сл.
 
Основна дејност на фирмата е увоз-извоз, дистрибуција и трговија со градежни материјали на големо и мало; компјутерско тонирање и мешање на абриб, фасадекс и  поликолор; комплетна изведба на сите завршни работи во градежништвото по принципот клуч на рака.
Лоцирани сме на две локации: централно градско подрачје и индустриска зона Иванидол 2, со вкупна површина од 5000 м2 од кои покриен деловен-магацински простор од 2400 м2.

Пријавете се за известувања на промоции и попусти