All for Joomla All for Webmasters

ul. Goce Delcev 57,

6250, Kicevo.

+389 (045) 226 780

Call us

.......

MATERIALE NDËRTIMORE

    Llaçe të thata:
- Llaçe themelore në bazë çimentoje, gëlqere dhe llaçi;
- Ngjitëse për EPS, XPS dhe lesh guri;
- Ngjitëse për mermere dhe pllaka;
- Masë për fugim dhe rrafshim (glet).
  Renova, Knauf.

proiz1  proiz2 

 

•    Sistem ndërtimi i thatë:
- Pllaka ndërtimore, profile, pajisje (vegla) montimi, izolime, llamperi PVC dhe alumini dhe ndërtime (strukturë) druri.
    Knauf, Knauf insulation.

proiz3   


•    Blloqe çimentoje të lehta dhe pllaka aquapanel:
   Silcapor, Ytong, Tracon, Knauf.

proiz4 proiz5 proiz5 1


                                                                                                        
•    Hidroizolime për brenda dhe jashtë:
- - Hidroizolues një përbërës dhe dy përbërës, beton i ftohtë dhe bitulite, kondor bitumeni rrotull, terraplaste, gjeotekstil, shtresë fllahendiht dhe shiritë flahendiht për banjo, tarraca dhe pishina.
    Fragmat, Renova, Knauf, Masterplast, Ading.

proiz6  proiz7  proiz8  proiz10 proiz9

                                                                        

•    Termoizolim për fasada:
- EPS stiropol, XPS stirodur, neopor grafit;
- Lesh guri, lesh mineral;
- Rrjeta qelqi, kënde, tipla (spiranca) .

    Technical Textiles, Termopor, Fragmat, Sat Styro, Pevalit, Masterplast.  

proiz11  proiz14   proiz13

 

 

proiz12

proiz15 proiz16    

 
•    Bojra, llaçe përfundimtare dhe shtresa:
- Tifgrund, themelor (bazë), betonkontakt, abrib silikat dhe silikoni, llaç dekorativ, polikolor dhe fasadeks.
    Renova, Huma, Knauf, Baumit, Bekoteks, Bekament.

        proiz17


•    Dysheme:
- - Masë vetëniveluese, estrih i thatë, polisterol i veçantë për nxemje në dysheme, membranë metalike për nxemje, shirit dilatimi, vaj për ngrohje në dysheme, rrjetë me fibër qelqi.
    Fragmat, Termopor, Sat Styro, Masterplast, Würth.

      proiz18           

•    Shtresë përfundimtare e dyshemeve:
- Patos, laminat, parket tre-shtresor, fillc dhe ngjitës.
    Hasslacher, Egger, Santos, Masterplast.

    proiz19         


•    Çatitë dhe nën çatitë:
- Letva (qepëra), OSB pllaka, membranë (fletë) çatie avëll depërtuese, lesh mineral me dhe pa fletë alumini.
    Egger, Masterplast, Würth, Izocam, Ursa.

 proiz20       

•   Interier dhe dekorime:
- Kënde prej stiropoli, 3D panele, llaçe dekorative, masë rrafshimi dhe shtresa, pllaka akustike Klineo, tonim kompjuterik ngjyrash.
    Bovelacci, Bekoteks, Knauf.

        proiz21

•    Kimi ndërtimi, vegla manuale dhe makinerike:
- Silikone, ngjitës për polisterol, ngjitës, diht masa, zmeril, shirit izolues, membranë, najlon, produkte vidhash.
    Würth, Beorol, Tytan, Tikkurila, Schuller, Verto, Topex, Gebol, Kubala, Den Braven.

        proiz22


PRODHIMI DHE SHËRBIMET

•    Kryerje e plotë e të gjitha punëve ndërtimore dhe artizanale  të objekteve publike dhe individuale sipas sistemit çelës në dorë.
•    Procesi përfundimtar i prodhimit dhe paketimi i materialeve të ndërtimit me logon dhe markën tonë.

 proiz23 proiz24   
proiz25    
.......